Ravioli z dzikich grzybów z masłem i sosem Parmezanowym
Ravioli z dzikimi grzybami z masłem i sosem parmezan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 418 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, orzeszki piniowe, ravioli z grzybami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych, Ravioli z dzikich grzybów w sosie z szałwii i brązowego masła, oraz Ravioli z kremowym sosem Alfredo z dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ravioli w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko gotowane przez, o 5 protokół.
Odcedzić i położyć na talerzu.
W międzyczasie, gotować masło na ciężkiej patelni na średnim ogniu na średnim ogniu, aż blady złoty, o 4 protokół.
Dodać liście bazylii i gotować, aż lekko smażone, o 2 protokół.
Zalać gotowanym ravioli. Zetrzyj 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej bezpośrednio nad ravioli.
Posypać parmezanem i podawać.