Ravioli z dyni w sosie z orzechów laskowych

Ravioli z dyni w sosie z orzechów laskowych
Dyniowe Ravioli z sosem orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1002 kalorie, 18g białka, oraz 95 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, mielonego nasion kolendry, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ravioli Kabocha Z Pieczonym Sosem Z Orzechów Laskowych, Ravioli z szałwii dyniowej z sosem śmietanowym z czerwonego wina, oraz Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę, czosnek, i przyprawy na maśle lub margarynie, aż cebula są miękkie. Wymieszać razem z puree warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2
Dodaj ser, syrop klonowy, jajko, sól i czarny pieprz. Dostosuj przyprawę. Odstaw nadzienie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Toast orzechy laskowe w płytkiej patelni na środkowym stojaku przez 10 do 12 minut, lub do brązowego i pachnące. Gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, zawiń orzechy szczelnie w niestrzępiący się ręcznik i energicznie pocieraj orzechy o ręcznik. Kontynuuj pocieranie, aż orzechy będą prawie blond.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Gotować śmietanę, czosnek, cayenne, i biały pieprz na dużym ogniu; wymieszać często i dostosować ciepło, aby krem z wrzenia. Gdy krem jest wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki, dodaj szczyptę soli. Dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Wyjmij sos z ognia, aż będziesz gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
6
Połóż jeden arkusz świeżego makaronu na płaskiej powierzchni. Spryskaj wodą, aby zapobiec wysuszeniu i uczynić go bardziej elastycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Makaronświeży Makaron
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Umieść pół łyżki nadzienia wzdłuż dolnej krawędzi makaronu w odległości około 1/2 cala. W przypadku większych ravioli użyj 1 łyżki nadzienia i pozostaw 1 cal między dollops. Złóż arkusz makaronu na nadzieniu i rozetnij nożem do ravioli. Odstaw gotowe ravioli na bok i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzać aż do całkowitego użycia nadzienia i/lub makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Gotować ravioli w osolonej wrzącej wodzie, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Drenaż.
10
W międzyczasie podgrzej SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
11
Dodaj rozdrobniony szczaw do sosu; gotować tylko, aż zwiędnie-o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczawSzczaw
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
12
Dodać połowę orzechów laskowych, wyłączyć ogień, i dodać gotowane ravioli. Delikatnie wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
RavioliRavioli
13
Dekoruj pozostałymi orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn