Rampa Ravioli z jednogodzinnym kalmarem
Rampa Ravioli z jednej godziny kalmary może być tylko przystawka szukasz. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, jedna godzina kalmary, rampy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Rampa Pesto i Ravioli, Ramp Sałatka z cytryną-Ramp Vinaigrette, oraz Ramp Kimchi & Ramp Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rampy na grillu i gotuj do miękkości i zadymienia, o 1 minutę.
Wyjąć rampy z grilla i pozostawić do ostygnięcia. Pokroić chłodne rampy na 1/4-calowe kawałki i umieścić w małej misce z czarnym pieprzem i pomidorami. Doprawić solą i odstawić.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Makaron zwijamy do najcieńszego ułożenia i kroimy na 3-calowe kwadraty.
Umieść 1 łyżkę mieszanki rampy w środku każdego kwadratu i złożyć w trójkąt. Kontynuuj, aż makaron będzie gotowy.
Umieścić ravioli we wrzącej wodzie i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane, o 4 do 5 protokół.
W międzyczasie rozgrzać kalmary i oliwę z oliwek w 12 do 14-calowej patelni saute do wrzenia. Podgrzać na wolnym ogniu i dodać szczypiorek.
Odcedzić ravioli i wrzucić do patelni z kalmarami. Wrzucić do herbu i delikatnie wymieszać.
Wlać do ciepłego talerza i podawać natychmiast.