Quick Beef Stroganoff
Szybki Beef Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion wołowy o niższej zawartości sodu, zieloną cebulę, makaron jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quick Beef Stroganoff, Quick Beef Stroganoff, oraz Quick Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody.
Dodaj makaron; gotować 5 minut lub aż al dente.
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na paski o szerokości 1/4 cala; pokrój paski na kawałki o szerokości 2 cali.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wołowinę na patelnię; smażyć 4 protokół lub aż rumiane.
Dodaj 1 szklanka cebuli, czarny pieprz,sól, papryka, i grzyby na patelni; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Połączyć 1/4 szklanki bulionu wołowego i mąki w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj mieszaninę bulionu, wołowina, pozostałe 3/4 bulionu szklanki, i pozostałe 1/2 szklanki wody do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Przykryć i gotować 8 protokół lub aż sos zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną, zieloną cebulą i masłem.
Podawać mieszankę wołową na makaronie jajecznym; posypać natką pietruszki.