Quiche z porem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Quiche z porem i serem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 434 kalorie, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, ciasto crust, por, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Quiche z porem i serem, Quiche Z Kozim Serem I Porem, oraz Quiche z porem i kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć pory do miękkości.
Rozłóż równomiernie na dnie skorupy ciasta.
W misce, wrzucić razem ser szwajcarski, ser Romano, i mąki.
W osobnej misce ubić jajka i śmietanę.
Wlać warstwę sera w cieście ciasto. Top z plasterkami pomidora, i doprawić solą i pieprzem.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz ciepło do 325 stopni F (165 stopni C) i kontynuuj pieczenie 30 minut, aż skórka będzie lekko rumiana, a nóż włożony do środka quiche wyjdzie czysty.