Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą)
Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 749 kalorii, 49g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $6.98 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać przepiórki, pancetta, borlotti fasoli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Spróbuj Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą), Kolacja: sałatka z jabłkami, rukolą i pancettą z jajkami przepiórczymi, oraz Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sprawdzić przepiórki pod kątem kości lub piór i umieścić w misce do mieszania.
Dodaj pancetta, ocet, oliwę z oliwek, miód i czarny pieprz i wrzucić do herbu. Odstawić i rozgrzać grill. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek, aż do palenia.
Dodać cebulę i gotować, aż zmiękną i światło złoty brąz, o 4 do 5 protokół.
Coppa pokroić w julienne i dodać do patelni z cebulą.
Dodać liście szałwii i fasoli i zmniejszyć ogień do średnich i gotować fasolę, aż miękkie i pachnące, o 7 do 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać z boku pieca.
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Przygotuj lodowatą kąpiel wodną obok pieca. Wrzuć szczypiorek do wrzącej wody i gotuj od 20 do 30 sekund, aż nabierze zielonego koloru. Szybko wyławiaj je pająkiem i odświeżaj w lodowej kąpieli.
Wyjąć i dobrze osuszyć między 2 ręcznikami.
Umieścić szczypiorek w blenderze z pozostałym olejem i zmiksować na gładką masę, 30 do 45 sekund.
Odcedzić pancetta z marynaty i umieścić w zimnej patelni nonstick.
Umieść patelnię na średnim ogniu i gotować, aż chrupiące i złociste, o 8 do 10 protokół
Odcedzić przepiórki z marynaty i umieścić skórkę w dół na najgorętszej części grilla. Gotować do średnio rzadko wewnątrz, o 4 protokół z pierwszej strony i 2 protokół z tyłu. Tymczasem ułóż fasolę na 4 oddzielnych talerzach.
Usuń przepiórki z grilla i umieść na stosach fasoli. Ułóż kawałki pancetty wokół fasoli na talerzu.
Skropić oliwą ze szczypiorku i podawać.