Pączki z ricottą: Panzerotti con Ricotta

Pączki z ricottą: Panzerotti con Ricotta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie,więc wypróbuj pączki z ricottą: Panzerotti con Ricottan. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką ricottę, oliwę z oliwek, liście pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone kwiaty cukinii z Bawolą ricottą: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Klopsiki z ricottą: Polpettone con la Ricotta, oraz Pasta con la ricotta (makaron z serem Ricotta) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz mąkę i sól w dużej misce. Zrób dołek na środku mąki, a następnie wlej oliwę z oliwek i około 1 szklanki letniej wody. Za pomocą drewnianej łyżki mieszaj składniki, aż połączą się, tworząc ciasto, w razie potrzeby dodając trochę letniej wody. Zagniataj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstaw na 10 minut.
3
W międzyczasie w misce polej ricottę oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posyp solą, pieprzem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Mieszaj do miękkości.
6
W razie potrzeby dodaj więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Ciasto podzielić na 3 równe porcje. Używając najszerszego otworu ręcznej maszyny do zwijania makaronu, zwiń każdą porcję w kawałek o długości 3 Stóp, szerokości około 4 cali i grubości 1/16 cala. Jeśli nie masz wałka do makaronu, możesz również użyć lekko posypanego mąką wałka do ciasta. Najłatwiej jest toczyć i nadziewać jedną porcję na raz, zamiast toczyć wszystkie trzy przed nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
8
Na każdy pasek ciasta umieść zaokrąglone łyżeczki ricotty 1 cal od krawędzi wzdłużnej strony ciasta,rozstawiając ricottę w odległości około 2 cali. Na pierwszy pasek ciasta posyp kopce ricotty świeżo startym Pecorino. Drugim paskiem posyp posiekaną miętą. Zetrzyj bottargę równomiernie na trzeciej. Złóż ciasto na pół wzdłuż, przykrywając porcję wypełnioną ricottą do krawędzi, tak jakbyś składał koc. Palcami dociśnij brzegi ciasta, aby uszczelnić zewnętrzną krawędź. Wciśnij również między kopce ricotty, aby utworzyć pojedyncze porcje ricotty. Za pomocą ostrego noża lub ząbkowanego noża do ciasta Wytnij każdy kopiec ricotty, tworząc 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BottargaBottarga
PecorinoPecorino
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Umieść panzerotti na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia, bez przykrycia. Pozostałe pączki zrób, posypując miętą drugą partię i zetrzyj bottargę na trzeciej. Mogą odpocząć przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BottargaBottarga
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Napełnij głęboki garnek nie więcej niż do połowy oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Rozgrzej olej na średnim ogniu, aż osiągnie temperaturę 350 stopni F. olej powinien pozostawać w tej temperaturze lub w jej pobliżu przez cały proces gotowania. Pracując w partiach po 6, smaż panzerotti na złoty kolor. Użyj łyżki cedzakowej lub pająka, aby delikatnie upuścić pączki do wody, uważając, aby nie rozpryskać gorącego oleju. Używając tej samej łyżki lub pająka, wyjmij gotowe pączki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Odcedź ręczniki papierowe podczas gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Podawaj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn