Pstrąg Czerwony Gotowany Na Rukoli Wodnej Z Dressingiem Z Krwi Pomarańczowej

Pstrąg Czerwony Gotowany Na Rukoli Wodnej Z Dressingiem Z Krwi Pomarańczowej
Gotowany pstrąg czerwony na rukoli z krwisto-pomarańczowym sosem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Mieszanka szalotki, gałązki rukoli, estragon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z kopru włoskiego, krwistej pomarańczy i rukoli, Sałatka z wędzonego pstrąga, rukoli i pomarańczy, oraz Pieczony Pstrąg Z Oliwą Z Pomarańczy I Szaszłykami Krewetkowymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia18
Magazyn