Pączki Czekoladowo-Dippy
Czekoladowo-Dippy pączki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na posiłek rano. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać herbatniki, czekolada, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rogue River Dippy-dip, Pieczone jajka, oraz Jajka z Marmite soldiers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej frytkownicę olejem arachidowym do 350 stopni F.
Oddzielne wstępnie pokrojone herbatniki. Zrób dziurę w środku ręką i wyrzeźb ciasto w kształcie pączka.
Umieścić pączki do frytkownicy i gotować przez 4 do 5 minut, odwracając do smażenia obu stron.
Umieść pączki na papierowym ręczniku wyłożonym płytką, aby usunąć nadmiar oleju.
Czekoladę i masło rozpuścić w rondlu na bardzo małym ogniu. Wymieszaj cukier, na przemian z odparowanym mlekiem, dobrze mieszając. Podnieść ogień do średniej i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Obniżyć ogień i gotować, mieszając, aż mieszanina stanie się gęsta i kremowa, o 8 protokół. Wymieszać wanilią, a następnie zdjąć patelnię z ognia.
Trzymać widelec przez otwory pączków i zanurzyć pączki natychmiast do mieszaniny czekolady, zanim czekolada zaczyna ostygać.
Umieścić pączki na talerzu i służyć, gdy czekolada na zestawy pączków, o 5 protokół.