Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba)

Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba)
Ten przepis służy 20. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłko, kandyzowaną skórkę, rodzynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ribollita (czerstwy chleb i warzywa zupa), Focaccia di carciofi - Karczoch i czerstwy chleb, oraz Ribollita (zupa z warzyw, fasoli i czerstwego chleba).
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn