Pyszne musztardy
Pyszne musztardy wymagają około 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatarian przepis zawiera 86 kalorii, 2 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 31 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką kawałki bekonu, proszek cebulowy, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis zachwycił 5 osób. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują dania z musztardy oraz zupę z kurczaka z komosy ryżowej z musztardą i kurkumą, duszoną zieloną sałatą, musztardą i czerwonym boćwiną oraz doskonałe południowe warzywa (kapusta, buraki, kapusta włoska, musztarda).
Instrukcje
Rozgrzej olej arachidowy na dużej patelni na średnim ogniu, smaż i mieszaj kawałki bekonu i czosnku, aż zaczną wydzielać zapach, około 1 minuty. Dodaj 2 lub 3 garści musztardy, poczekaj, aż warzywa zwiędną i dodaj pozostałe warzywa; posypać proszkiem cebulowym. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż warzywa staną się jasnozielone, zwiędną i zaczną robić się miękkie, jeszcze 2–3 minuty.
Skrop warzywa sosem rybnym, wymieszaj i podawaj.