Pudding Z Dyni
Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 173 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Jeśli masz pod ręką zmieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, przyprawę do ciasta dyniowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Dyniowe Przyprawione Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Dyni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posmaruj białko jajka skórką.
Piec w temperaturze 375° przez 5 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na ruszcie.
W dużej misce wymieszaj mleko i pudding. Dodaj dynię, przyprawę do ciasta dyniowego, cynamon i gałkę muszkatołową. Złóż 1 szklankę bitej polewy.
Wlać do skorupy. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub na noc.
Pokroić w plasterki; dollop z pozostałą bitą polewą. Przechowuj resztki w lodówce.