Pstrąg morski / łosoś z limonką i trawą cytrynową

Pstrąg morski / łosoś z limonką i trawą cytrynową
Pstrąg morski / łosoś z limonką i trawą cytrynową Hollandaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 5210 kalorii, 292g białka, oraz 440 g tłuszczu. Na 41,72 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz liście limonki kaffir, łosoś, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Pstrąg morski z surówką i chrupiącym wędzonym boczkiem, Krewetki i łosoś Stir Fry z trawą cytrynową i miętą, oraz Łosoś w sosie Mandarynkowo-cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łącz trawę cytrynową, rozdrobnione liście limonki, skórkę i sok w rondlu, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ciepło gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż płyn zmniejszy się do 1 łyżki stołowej.Przecedzić przez drobne sito do średniej żaroodpornej miski, ostudzić 10 minut, wyrzucić ciała stałe.Ustaw miskę na rondlu gotującej się wody, nie pozwól, aby woda dotknęła podstawy miski, dodaj żółtko do mieszaniny soku, ubijaj na ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Liście LimonkiLiście Limonki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Miskę wyjąć z ognia, stopniowo dodawać roztopione masło w cienkim, stałym strumieniu, stale ubijając, aż sos zgęstnieje. (Jeśli sos jest zbyt gęsty, można dodać łyżkę gorącej wody.) wymieszać z drobno posiekanymi liśćmi limonki kaffir.W międzyczasie ugotować rybę na rozgrzanym naoliwionym grillu lub smażyć na patelni, aż ugotuje się zgodnie z życzeniem, podawać z Holenderką. Wolę gotować moją skórę ryb bok w dół pierwszy i naprawdę uzyskać ładny chrupiącą skórę na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki KaffirLiście Limonki Kaffir
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn