Przegrzebki z bulionem pomidorowo-ziołowym
Przegrzebki z bulionem pomidorowo-ziołowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tymianku, ząbków czosnku, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Cytrynowy pomidor ziele przegrzebki, Przegrzebki w bulionie Szafranowo-estragonowym, oraz Zapiekane przegrzebki z bulionem z dyni i prażonymi orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać przegrzebki; osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Połącz mielone ząbki czosnku i kolejne 7 składników.
Zalać przegrzebki sprayem do gotowania.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania. Gotować przegrzebki w partiach 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj mieszaninę pomidorów i przegrzebki na patelnię i gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.