Przegrzebki z boczkiem i szalotką

Przegrzebki z boczkiem i szalotką
Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 97 centów za porcję mieści się w Twoim budżecie, przegrzebki z boczkiem i szalotką mogą być ogromne bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, boczku, chrupiącej bagietki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 23 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeża kukurydza z awokado, szalotką i przyprawionymi przegrzebkami, Grillowane Przegrzebki, Cukinia I Szalotki Z Białą Fasolą, oraz Rösti z boczkiem i szalotką dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ostry boczek na patelni, pod brojlerem lub w kuchence mikrofalowej, w zależności od preferencji. Pracuj nad dipem, gdy boczek się gotuje. Gdy boczek będzie chrupiący, odcedź i posiekaj. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Rozgrzej patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu, aby uzyskać przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dopraw przegrzebki solą i pieprzem. Do bardzo gorącej patelni dodaj 1 łyżkę oleju, 1 obrót patelni, a następnie umieść 9 przegrzebków na patelni, w odległości cala od siebie. Smaż przegrzebki 2 minuty z każdej strony lub do karmelizacji i nieprzezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć na półmisek i luźno przykryć folią. Powtórz z pozostałymi przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Aby podać, ułóż przegrzebki z posiekanymi kawałkami boczku i szalotkami, rozrzucając je równomiernie na półmiskach przegrzebków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Umieść kostki imprezowe w kieliszku lub małym naczyniu i ustaw je na półmisku/w pobliżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StrzałStrzał
7
Umieść dip kraba na dużym półmisku lub desce do serwowania i otocz szparagami i pokrojoną bagietką do maczania i smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
BagietkaBagietka
KrabKrab
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to świetny wybór dla przegrzebków. Chardonnay i chenin blanc świetnie pasują do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli Twoje przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Możesz spróbować Montinore Red Cap Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Montinore Red Cap Pinot Noir
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn