Prosty sos z indyka z pieczarkami
Prosty sos z indyka z pieczarkami może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Jeśli masz brązowy sos mix, Indyk drippings, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prosty pieczony indyk z bogatym sosem indyczym, Pikantny sos z indyka z pieczarkami i cebulą, oraz Powolny kuchenka Indyk z sosem bez zamieszania {proste rozwiązanie Dziękczynienia}.
Instrukcje
Wymieszać kapiele z indyka z gorącą wodą w rondlu na średnim ogniu, dobrze mieszając, aby rozpuścić wszystkie brązowe kawałki smaku z kapieli do wody.
Ubij dokładnie w zapakowanym brązowym sosie i pozostaw mieszaninę na wolnym ogniu.
Rozgrzać tłuszcz indyka na patelni na średnim ogniu, i gotować grzyby, aż uwolnią swój sok, 1 do 2 protokół.
Posypać grzyby czosnkiem w proszku i sosem sojowym, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby wchłonęły sos sojowy, 1 do 2 Więcej minut.
Wlać mieszaninę grzybową do sosu, a następnie dobrze wymieszać. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 10 minut. Jeśli pożądany jest grubszy SOS, mąkę ubić na około 1/2 szklanki sosu w małej misce, powrócić do rondla i pozostawić na wolnym ogniu przez około 5 minut, aby zagęścić.