Prosciutto-zawinięte Tilapia

Prosciutto-zawinięte Tilapia
Prosciutto-owinięty Tilapian jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z realsimple.com posiada 82 fanów. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem, Pieczone Zawinięte Tilapia, oraz Ten Prosciutto Zawinięty Dorsz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać paprykę, czosnek, i łyżeczka każdej soli i czarnego pieprzu. Gotować, podrzucając często, do miękkości, 8 do 10 protokół.W międzyczasie tilapię przyprawiamy łyżeczką soli i czarnego pieprzu. Każdy filet owinąć 1 plastrem prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
ProsciuttoProsciutto
TilapiaTilapia
CzosnekCzosnek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Podgrzać Pozostałe 1 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować w partiach aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę, dodając więcej oleju do miski, jeśli to konieczne. Bazylia wsypać do papryki i podawać z tilapią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TilapiaTilapia
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn