Prażone buraki i pasternak
Prażone buraki i pasternak to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liście tymianku, hawajską sól morską alaea, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Prażony Pasternak i buraki z owczym Fetanem i estragonem, Prażone buraki słodko-kwaśne, marchew i pasternak, oraz Prażone buraki i pasternak z czarnymi oliwkami i pomarańczami.
Instrukcje
Buraki umieścić na dużej blasze do pieczenia i skropić około 2 łyżki. olej, zamieniając się w płaszcz.
Pasternak umieścić na innej dużej blasze do pieczenia i skropić około 2 łyżki. olej, zamieniając się w płaszcz.
Posypać około 2/3 ziół i pieprzu.
Buraki pieczone 10 minut.
Dodaj arkusz pasternaku do piekarnika i piecz 30 minut, lub do momentu, gdy pasternak będzie złocisty, a buraki będą miękkie, gdy Przekłute ostrym nożem(usuwaj partiami, jeśli niektóre kawałki potrwają dłużej).
Podawać w dużej, płytkiej misce, posypanej solą z Morza Czerwonego i przyozdobionej pozostałymi ziołami.
* Znaleźć w sklepach spożywczych dla smakoszy i od saltworks.us lub 800/353-