Porów w sosie orzechowym
Porów z sosem z orzechów laskowych jest przystawką, która służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz małe pory, pietruszkę, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolno Gotowana Pierś Z Bażanta Z Porem I Marynowaną Mus, Grillowane langusty z masłem orzechowym, oraz Stek w kratkę z rukolą, orzechami laskowymi i czerwonym pesto chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pory ułożyć na szerokiej, pokrywanej patelni, tak aby w dowolnym momencie były nie więcej niż 2 Pory Głębokie, a następnie zalać wystarczającą ilością wrzącej wody do przykrycia. Przykryć patelnię i gotować przez 4-6 minut, aż będzie miękka.
Odcedzić, odświeżyć w zimnej wodzie, a następnie ponownie odcedzić. Odstaw na bok, aż będziesz gotowy do służby.
Whizz orzechy w robocie kuchennym, aż drobno posiekane, ale nie sproszkowane, lub posiekać ręcznie.
Wymieszać z olejem, sokami cytrusowymi i octem. Sezon dobrze.
Aby służyć, podgrzej patelnię lub patelnię i wrzuć pory do oleju. Grillować partie przez 1 min z każdej strony, aż lekko zwęglone i rozgrzane, a następnie umieścić na 4 talerze. Natkę pietruszki wymieszać z orzechowym sosem, łyżką i podawać.