Poncz z żurawiny, mandarynki i granatu

Poncz z żurawiny, mandarynki i granatu
Poncz z żurawiny, mandarynki i granatu To bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 20. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 66 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sok mandarynkowy, koktajl z sokiem żurawinowym, wino musujące i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka z cykorii, mandarynek i granatów, Granat cytrusowa Sałatka Quinoa z żurawiną granat Vinaigrette, oraz Poncz Z Granatu dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn