Poncz Z Herbaty Żurawinowej
Poncz z herbaty żurawinowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jeśli masz sok żurawinowy, koncentrat soku pomarańczowego, sorbet pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorący Poncz Żurawinowy, Poncz Żurawinowy, oraz Gorący Poncz Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sok żurawinowy, sok ananasowy, herbatę i koncentrat soku pomarańczowego w dużej misce ponczu, aż sok pomarańczowy się rozpuści. Top z imbirowym ale aż miska jest wypełniona. Scoop pomarańczowy sorbet do ponczu przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.