Pomidorowe Crostini z serem Fontina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pomidorowego Crostini z serem Fontina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz oliwki, pietruszkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Crostini z Fontinanem i marmoladą pomidorową z " wspaniałych warzyw Włoch, Zupa z dyni z serem Fontina Crostini, oraz Pieczone pomidory i ser Ricotta Crostini.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia.
Piec przez 8 do 10 minut lub do tosty, obracając raz.
W międzyczasie połącz pomidory, oliwki, pietruszkę, ocet, olej i czerwoną paprykę w średniej misce.
Umieścić 1 plasterek sera na każdym tosty bagietki; powrót do piekarnika.
Piec przez 2 do 3 minut lub aż ser zacznie się topić.
Na wierzchu wymieszać około 1 łyżkę mieszanki pomidorowej.
Podawać natychmiast jako przystawkę.