Pomarańczowy Indyk Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety z indyka, skrobię kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i brokuły Stir-Fry, Kurczak i brokuły Stir-Fry, oraz Mongolska Wołowina Stir-Fry podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać pierwsze sześć składników; odstawić.
Mąkę ułożyć na arkuszu woskowanego papieru; ułożyć paski indyka, a następnie zetrzeć nadmiar. W 10. patelnię, rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Gotuj indyka w trzech partiach, aż paski będą miękkie i lekko rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Dodaj pozostały olej do patelni; gotuj i mieszaj zieloną cebulę i zieloną paprykę przez 1 minutę. Wymieszać w mieszaninie soku pomarańczowego. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.