Polędwiczka wieprzowa z farszem

Polędwiczka wieprzowa z farszem
Polędwiczka wieprzowa z farszem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Jeśli masz pod ręką chleb, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona cytryna pieprz polędwiczka wieprzowa z farszem kukurydzianym, Grillowana polędwiczka z indyka z farszem, oraz Polędwiczka z farszem Cremini-morelowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni podsmażyć seler i cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce połączyć kostki chleba, mieszankę selera, sól i pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kostki ChlebaKostki Chleba
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wytnij wzdłuż rozciąć środek każdej polędwicy do 1/2 cala. z dołu. Otwarte polędwiczki, aby leżały płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 1/2 cala. grubość. Na dużej patelni brązowa wieprzowina w oleju ze wszystkich stron na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
3
Łyżka farszu na jedną polędwicę. Top z drugą polędwicą; Krawat ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Umieść na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 20-30 minut lub aż termometr włożony do mięsa odczyta 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić mięso na 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC z oceną 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Intensywny fioletowy kolor z aromatami wiśni i dojrzałej śliwki. Przyprawione, z Mocha i BlackBerry podpowiedzi. Wdzięcznie słodki, o trwałych, delikatnych perfumach i eleganckiej strukturze.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn