Polędwiczka wieprzowa Podsmażana na patelni z rozmarynowym sosem Balsamiczno-pomarańczowym
Smażona polędwiczka wieprzowa z rozmarynowym sosem balsamicznym i pomarańczowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 41g białka, oraz 27g tłuszczu. Za 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ciężką śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Polędwica wieprzowa z pomarańczy i rozmarynu [to znaczy, jeśli jesteś wystarczająco cierpliwy, aby dojść do tego punktu...], Polędwiczka Wieprzowa Z Grilla Balsamiczno-Rozmarynowego, oraz GRILLOWANA BALSAMICZNA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z TRUSKAWKAMI I ROZMARYNEM dla podobnych przepisów.
W małej misce wymieszaj 3 łyżki oliwy z oliwek, świeżo zmielony czarny pieprz, sól, skórkę pomarańczową i mielony rozmaryn. Natrzyj mieszanką oleju całe przycięte polędwiczki wieprzowe i umieść je w dużym naczyniu do pieczenia. Przykryj i pozwól wieprzowinie marynować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Skórka Pomarańczowa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z Kurczaka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Dodaj wieprzowinę i podsmaż, gotując do zrumienienia ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Wyjmij polędwiczki wieprzowe z patelni i włóż do naczynia nadającego się do piekarnika; przykryj. Piecz wieprzowinę, aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części mięsa wskaże około 145 Stopni F, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Podgrzej patelnię na średnim ogniu i dodaj szalotkę i wino. Kontynuuj gotowanie, aż większość Wina się ugotuje, zeskrobując zrumienione kawałki z dna patelni.