Polędwica wieprzowa faszerowana koprem włoskim z polewą Miso-Marmolada

Polędwica wieprzowa faszerowana koprem włoskim z polewą Miso-Marmolada
Schab nadziewany koprem włoskim z polewą Miso-Marmolada to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 490 kalorii, 44g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, kopru włoskiego, Marmolady pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto, Schab wieprzowo-Szynkowy z polewą Marmoladowo-musztardową, oraz Schab wieprzowy z koprem włoskim dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn