Polewa Czekoladowo-Serowa

Polewa Czekoladowo-Serowa
Polewa czekoladowo-serowa może być tylko lukier, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 7G białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier puder, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe i kremowe babeczki z lukrem serowym, Polewa Czekoladowo-Serowa, oraz Polewa Czekoladowo-Serowa.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Połącz cukier puder z kakao; stopniowo dodawaj do mieszanki masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką cukru pudru. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Kakao W ProszkuKakao W Proszku

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn