Poetyckie Ciasto Dyniowe

Poetyckie Ciasto Dyniowe
Poetyckie ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz cukier, masło, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy krakersów graham, masło, cukier cukierniczy, i 1 łyżeczka cynamonu razem w 8-calowej patelni pie za pomocą widelca; naciśnij lekko do dołu i do góry boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest ustawiona i lekko rumiane, o 7 protokół; wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Dynię, słodzone mleko skondensowane, jajka, 1 łyżeczkę cynamonu, skórkę cytrynową, sól, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, imbir i goździki razem w misce na gładką masę; zalać ostudzoną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec w piekarniku przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie, aż napełnienie zostanie ustawione, a krawędzie skórki są ciemnobrązowe, 35 do 40 minut. Super ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Śmietanę, brązowy cukier i ekstrakt waniliowy ubić w misce za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania sztywnych szczytów. Podnieś trzepaczkę: bita śmietana powinna tworzyć ostre szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Bita śmietanaBita śmietana
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Bitą śmietanę rozprowadzić na ostudzonym cieście i lekko posmarować szczyptą gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn