Podeszwa nadziewana komosą po włosku
Włoski styl quinoa nadziewane podeszwa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 5,82 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka quinoa, woda, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Włoski Styl Quinoa, Faszerowane Pieczarki Po Włosku, oraz Bakłażany nadziewane po włosku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać quinoa, 1/2 szklanki wody, pietruszka, bazylia, i skórka z cytryny w małym rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, o 20 protokół.
Wlać do miski, złożyć parmezan i pozostawić do ostygnięcia.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła. Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia.
Łyżka ćwiartki mieszanki quinoa na jednym końcu każdego fileta. Złożyć drugą stronę podeszwy, posypać czarnym pieprzem i umieścić plasterek cytryny na wierzchu.
Włożyć podeszwę do przygotowanego naczynia do pieczenia, dodać ocet i pozostałą wodę.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż podeszwa łatwo płatki widelcem, a miąższ jest nieprzezroczysty, 3 do 4 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.