Po prostu najprostszy mostek wołowy

Po prostu najprostszy mostek wołowy
Po prostu najprostszy mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 49g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.66 za porcję. 284 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jeśli masz mostek wołowy, cebula, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Simply the Best / Easiest Frito Chili Pie, Najprostszy W Historii Beef Stroganoff, oraz Najprostsze Enchiladas Wołowiny Kiedykolwiek!.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przyprawić mostek ze wszystkich stron solą i pieprzem i umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia. Przykryć warstwą pokrojonej cebuli. W średniej misce wymieszać piwo, sos chili i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos ChiliSos Chili
CebulaCebula
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Polać pieczeń. Naczynie szczelnie przykryć folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec przez 3 godziny w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć folię aluminiową i piec przez dodatkowe 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Niech mostek odpocząć i ostudzić lekko przed krojeniem i powrót do naczynia. Podgrzać w piekarniku z sosem łyżką pokrojonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn