Placki Węgierskie (placki ziemniaczane z pikantnym sosem pomidorowo-wołowym)

Placki Węgierskie (placki ziemniaczane z pikantnym sosem pomidorowo-wołowym)
Przepis Węgierski Placki (placki ziemniaczane z pikantnym sosem pomidorowo-wołowym) może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 188 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, przecier pomidorowy, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wołowa z pikantnym sosem pomidorowym z pietruszką, Kurczak i ziemniaki Napoleon z pikantnym sosem pomidorowym Sambal, oraz Naleśniki z kapusty z pikantnym sosem zanurzeniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść wołowinę na dużej patelni. Brązową wołowinę i umieścić na boku. W innej patelni saute dodać olej roślinny i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj zielone i czerwone dzwonki i saute przez kolejne 2 protokół.
4
Dodaj pomidory w puszkach, papryka, pokruszony czerwony pieprz, czosnek, cayenne i rumianą mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
5
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć patelnię i gotować na małym ogniu do 1 godziny, mieszając. Należy pamiętać, że sos można przygotować z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ziemniaki, cebulę, jajka i Mąkę połączyć w dużej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodać sól i pieprz. Mieszanina będzie po grubszej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Rozgrzać olej na ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić 2 łyżki mieszanki do gorącego oleju i delikatnie spłaszczyć łyżką. Obróć ciepło na średnie. Gotować, aż pancakesare złoty brązowy z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Aby służyć, umieścić 2to 4 łyżki sosu na wierzchu 2to4 naleśniki i udekorować łyżką kwaśnej śmietany i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia15
Magazyn