Placki bananowe na patyku
Placki bananowe na patyku mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 840 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bananów, mleka, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć banany można śledzić to danie główne z Banany Foster Shortcake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niskotłuszczowe Placki Bananowe, Placki Bananowe, oraz Placki Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić banany patyczkami lodów.
Ubić jajko, a następnie ubić mleko. Każdy banan zanurzyć w jajku, a następnie wrzucić w bułce tartej do herbu. Powtórz proces, aby utworzyć drugą powłokę.
Rozgrzać olej do 365 stopni i upuścić banany, przesuwając je równomiernie na brązowo ze wszystkich stron.
Umieścić na ręcznikach papierowych do osuszenia.
Sos do zanurzania: mleko oparzyć w średnim rondlu i przenieść do miski zawierającej posiekaną czekoladę, delikatnie mieszając, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać wanilię i ubić masło orzechowe na gładką masę.
Placki bananowe posmarować cukrem cukierniczym.
Mżawka chocolate Peanut Butter sauce nad bananami lub użyć jako sos do zanurzania.