Pizza z Chardą Szwajcarską i boczkiem
Przepis Pizza z boczkiem szwajcarskim i boczkiem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 788 kalorii, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, sól i pieprz, boczek szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Swiss Chard Karczoch Pizza, Szwajcarska Chard, Czosnek I Gruyere Pizza, oraz Chard Szwajcarski z pomidorem i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej kamień do pizzy lub obficie naolij dużą blachę do pieczenia. Na dużej patelni, gotować boczek na dużym ogniu, aż rumiane i większość tłuszczu jest renderowane, o 6 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ostudzić, a następnie rozbić boczek na 1-calowe kawałki.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i ciepła, aż się połysk. W dużej żaroodpornej misce wrzuć chard Szwajcarski z gorącym tłuszczem.
Dodać boczek i połowę sera, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkuj ciasto do szorstkiej 14-calowej rundy.
Przenieść go do mąki skórki do pizzy lub bez obręczy arkusza cookie, lub naoliwionej blachy do pieczenia. Łyżka szwajcarski chard polewa nad pizzą, pozostawiając 1-calową granicę ciasta.
Umyj Brzeg oliwą z oliwek. Pozostały ser rozsypać na wierzchu.
Wsuń pizzę na gorący kamień, jeśli używasz, i piecz przez około 10 minut na kamieniu lub 16 minut na blasze do pieczenia, aż skórka będzie złota, a ser będzie bulgotał.
Przenieś pizzę do stelaża i pozostaw do ostygnięcia przed podaniem.