Koreańska Pizza może być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. To danie główne ma 454 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mieszanka warzyw, kiełki fasoli, mięso krabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane Koreańskie grillowane krótkie żeberka w / Sweet Peach Relish + Spicy Korean Slaw, Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway, oraz Kim Chi-Koreański Bae Chu Kim Chi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać mąkę, jajka, wodę i sól. Będzie bardzo wodnisty, ponieważ pizza jest jak naleśnik. Wymieszać w krabmeat, wieprzowina, tofu, kiełki fasoli, mieszane warzywa, i kapusta, aż dobrze mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
3 Krople Sosu Sojowego
Crabmeat
Na 1 Ananasa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Podgrzać trochę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Twoja pizza będzie wielkości patelni. Łyżka w wystarczającej ilości ciasta warzywnego, aby pokryć dno patelni. Gotować przez około 8 minut, lub aż spód będzie złoty kolor. Flip, i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 3 protokół. Krawędzie powinny być chrupiące. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Aby sos do zanurzania, wymieszać sos sojowy, ocet ryżowy, olej sezamowy i pieprz chile w zamykanym pojemniku. Uszczelnić i wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane. Wstrząsnąć ponownie tuż przed podaniem.
Koreański można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.