Tangy Rabarbar Chutney wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 0 g tłuszczu i łącznie 147 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis przeznaczony jest dla 12 osób i kosztuje 65 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup cebulę, ocet balsamiczny, rabarbar i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdzi się na Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowała ta przyprawa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj przepis na kotlety wieprzowe z pikantnym chutneyem rabarbarowym, pikantny chutney ziołowy i pikantny chutney cebulowy, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj rabarbar, brązowy cukier, ocet, cebulę, rodzynki, sos Worcestershire, imbir, sól, curry i gałkę muszkatołową. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 25-30 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielony
3 (1 1/2 Funta Każdy) Gotowanych Homarów, Pokrojonych Na 1/2
2
Dodaj gruszki. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10–15 minut dłużej lub do momentu, aż gruszki będą miękkie. Ochłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszaj miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Komiks Lub Bartlett, Obrane, Wydrążone I Pokrojone W Plasterki 1/
Mięta
3
Przełożyć do dużego naczynia. Przykryj i przechowuj w lodówce przez co najmniej 6 godzin przed podaniem. Można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (12 Uncji) Pojemnik Lite Zamrożony, Ubita Polewa, Rozmrożony
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór na dip. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.