Pikantne Placki Kukurydziane
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pikantne placki kukurydziane może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka old el ' N chunky salsa, jajko, oryginalna mieszanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pikantne Placki Kukurydziane, Pikantne Placki Kukurydziane, oraz Pikantne Placki Kukurydziane.
Instrukcje
W frytkownicy lub ciężkim rondlu rozgrzej 2 do 3 cali oleju do 191°.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, zimną wodą i jajkiem do wymieszania. Wymieszać kukurydzę i chiles.
Wrzucić około 5 do 6 małych łyżek ciasta na gorący olej; smażyć 2 do 3 minut, obracając w razie potrzeby, aż się zarumienią. Łyżką szczelinową wyjąć placki z oleju; odcedzić na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałymi plackami.
Podawać na ciepło z salsą.