Pikantne Lizaki Z Indyka

Pikantne Lizaki Z Indyka
Pikantne lizaki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 9g tłuszczu i w sumie 291 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Mieszanka dżemu malinowego, pieprzu cayenne, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką ocena 49%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantny jogurt marynowany indyk i OXO Indyk Day GIVEAWAY, Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego Chili z indyka i fasoli Pinto, oraz Margarita Lollipops.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: szaszłyki koktajlowe do serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
KoktajlKoktajl
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1
Połącz masło i czosnek na średnim ogniu w małym rondelku i gotuj, aż masło całkowicie się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj dżem, cayenne, ocet i proszek chile. Gotuj 2 minuty dłużej i posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
OcetOcet
SólSól
DżemDżem
3
Wlej połowę glazury do miski. Trzymaj drugą połowę glazury rozgrzewającą w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W przypadku lizaków z indyka: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
LizakiLizaki
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W małej misce wymieszaj jajko, pietruszkę, sól, szałwię i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj panko, czosnek i cebulę do mieszanki i zmiksuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
7
Mieszaj indyka, używając rąk, aż się połączysz. Nie przesadzaj; spowoduje to powstanie twardych klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Cała TurcjaCała Turcja
8
Uformuj mieszankę z indyka w 1-calowe kulki i ułóż na wyłożonym pergaminem arkuszu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
9
Posmaruj klopsiki połową pikantnej glazury malinowej z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
MalinyMaliny
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Piecz klopsiki, aż będą ugotowane i lekko twarde w dotyku, około 12 minut. W połowie czasu pieczenia posmaruj klopsiki rozgrzaną glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Udekoruj klopsiki szaszłykami koktajlowymi do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
KoktajlKoktajl
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn