Chrupiące Krążki Cebuli, Przyprawiony Ketchup

Chrupiące Krążki Cebuli, Przyprawiony Ketchup
Chrupiące krążki cebuli, przyprawiony Ketchup wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kamienia musztardy, Sriracha, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chrupiące Krążki Cebuli, Przyprawiony Ketchup, Chrupiące Krążki Cebulowe Z Podwójnym Zanurzeniem, oraz Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe.

Instrukcje

1
Do przyprawiony ketchup: w misce, ubić razem ketchup, musztarda i Sriracha, dobrze mieszając. Następnie przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W przypadku krążków cebuli: rozgrzej frytkownicę do 375 stopni F z olejem roślinnym lub orzechowym, czekając na podgrzanie. Następnie spuścić lodowatą wodę z pokrojonej cebuli, upewniając się, że woda się wyczerpała. Następnie w misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz, dobrze mieszając. Następnie dodaj jedną trzecią cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać cebulę, odkleić nadmiar mąki, a następnie dodać do frytkownicy, gotowanie do chrupkości, o 2 protokół. Po wyjęciu pozostawić do odsączenia nadmiaru oleju na ręcznikach papierowych. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Podawać z przyprawionym ketchupem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn