Pikantne i pikantne ryby i owoce morza Etouffee

Pikantne i pikantne ryby i owoce morza Etouffee
Przepis pikantne i pikantne ryby i owoce morza Etouffee może zaspokoić głód kreolski w okolicy 30 minut. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbki czosnku, seler i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Larsen ' s Fish Market Seafood Chowder, Kremowy sos maślany cytrynowy do ryb i owoców morza, oraz Pikantne Tacos Rybne Z Kolendrą I Limonką.

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Forjas del Salnes Leiranan Albarino. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Blady, zielonkawożółty. Jasny i Ostro skupiony na nosie, ukazujący intensywne zapachy cytryny, wiciokrzewu, chininy i minerałów, wraz z nutą imbiru w tle. Wytrawny, napięty i lekki na stopach, oferujący intensywne, mineralne smaki owoców cytrusowych i sadowniczych, które nie wykazują nadwagi. Zamyka się na pikantnej nucie, wykazując silną, kwiatową trwałość.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn