Pikantna wołowina i makaron
Od początku do końca pikantna wołowina i makaron wymagają około 20 minut. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 475 kalorii, 27 g białka i 25 g tłuszczu każda. Za 1,91 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mąkę, mieloną wołowinę, makaron i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także pikantny makaron z patelni, pikantny kurczak z makaronem azjatyckim i pikantny gulasz wołowy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj zupę, sos i grzyby. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 5 minut.
W małej misce wymieszaj mąkę i wodę, aż będzie gładka; wmieszać do mieszanki wołowej. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
W razie potrzeby udekoruj natką pietruszki.