Pikantna mąka kukurydziana-Crusted sum jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka musztardy dijon, sól, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Mąka Kukurydziana-Crusted Catfish, Pikantna mąka kukurydziana-crusted Catfish, oraz Sum z mąki kukurydzianej z przyprawą Cajun i pikantnym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.