Pikantna kiełbasa i Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej kiełbasy i Penne. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków pieprzu, warzywa, mielona musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne z pikantną kiełbasą, Penne z kukurydzą i pikantną kiełbasą, oraz Pikantna Kiełbasa Makaron Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym rondlu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając warzywa w ciągu ostatnich 6 minut gotowania.
Tymczasem w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, brązowa kiełbasa; wyjąć z patelni i ogrzać.
W małej misce, połączyć mąkę, czosnek w proszku, musztarda i pieprz płatki; stopniowo ubijać w mleku, aż będzie gładka.
Dodaj mieszaninę mleka na patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Odcedzić makaron i warzywa; wymieszać na patelni.
Dodać ser i zarezerwowaną kiełbasę; gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.