Pieczony młody królik z Gnocchi i Frykasem z wiosennych warzyw, puree szpinakowym i pianką morelową
Pieczony młody królik z Gnocchi i Frykasem wiosennych warzyw, puree szpinakowym i pianką morelową może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1650 kalorii, 232g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 18,84 zł / porcja, ten przepis okładki 45% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako drogie danie główne dla Wiosna. Jeśli masz paprykę cayenne, pory, lędźwie królicze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Gnocchi Z Morelowymi Grzybami I Wiosennym Groszkiem, Królik z wiosennymi warzywami-Cocotte printanière de lapin, oraz Gnocchi z wiosennymi warzywami podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sól i pieprz schab z królika. Na dużej patelni rozgrzać olej i masło na dużym ogniu. Smażyć schab ze wszystkich stron, a następnie gotować do średniej gęstości przez około 2 minuty. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Cały Królik
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wyjąć z ognia i puree w blenderze. Sól i pieprz do smaku. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Na średnim ogniu w średnim rondlu dodać masło i podsmażyć cebulę i pory przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia, a następnie umieścić w blenderze ze szpinakiem. Puree aż gładkie i przenieść do miski. Doprawić solą, pieprzem i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Umieść miskę na łaźni lodowej, aby zatrzymać proces gotowania. To utrzymuje kolor jasnozielony. Przechowywać w lodówce, dopóki nie będzie to potrzebne.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, beczkami z dębu Słowińskiego, barriques francuskimi i tonneaux drugiego użycia.