Pieczony Halibut Koperkowy

Pieczony Halibut Koperkowy
Pieczony Halibut koperkowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $5.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 263 kalorii, 34g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Mieszanka marynaty koperkowej, chwastów koperkowych, przyprawionej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczony Halibut Z Cukinią, Pomidorem, Koperkiem I Fetą, Halibut Z Sosem Cytrynowo-Koperkowym, oraz Halibut z pomidorem, pomarańczą i koperkiem.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj halibut, jeden kawałek na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W małej misce wymieszać śmietanę, majonez, marynatę, cebulę, koperek, sok z cytryny i przyprawioną sól; rozprowadzić równomiernie na halibutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
HalibutHalibut
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CebulaCebula
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować kwiatów Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 67 dolarów za butelkę.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn