Pieczony boczek wieprzowy z ciepłymi ziemniakami i sałatką z rzodkiewki selera

Pieczony boczek wieprzowy z ciepłymi ziemniakami i sałatką z rzodkiewki selera
Przepis pieczony boczek wieprzowy z ciepłymi ziemniakami i sałatką z rzodkiewki selera można zrobić w około 2 godziny i 15 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $2.45 za porcję. To danie główne ma 1434 kalorii, 25g białka, oraz 127g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, olej roślinny, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Sałatka Z Rukolanu I Rzodkiewki Z Ciepłym Duszonym Boczkiem Wieprzowym, Ogolony seler, korzeń selera i sałatka z rzodkiewki, oraz Sałatka Z Rzodkiewki I Selera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku boczku wieprzowego: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Obficie posyp boczek równymi częściami soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Połóż boczek wieprzowy na ruszcie na brytfannie. Piecz przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Gdy boczek wieprzowy będzie gotowy, ostudź i odłóż na bok. Zarezerwuj tłuszcz z patelni do użycia w sałatce ziemniaczanej. Po schłodzeniu podziel brzuch na plastry 3/4 cala na 3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
W międzyczasie podgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Podczas pieczenia boczku wieprzowego przygotuj winegret na sałatkę z selera i rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
8
Połącz ocet z czerwonego wina, Dijon iczerwoną cebulęw robocie kuchennym. Powoli dodaj olej roślinny do emulgowania. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
9
Do sałatki ziemniaczanej: na patelni zacznij od odrobiny zarezerwowanego tłuszczu wieprzowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dodaj szalotki, ziemniaki, ziarnistą musztardę i ocet z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
11
Smaż, aż się rozgrzeje. Zakończ posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
12
Do sałatki z selera i rzodkiewki: Wrzuć rzodkiewki i seler do winegret. Na wierzch z liśćmi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy, Tostowy I PokruszonyChleb Kanapkowy, Tostowy I Pokruszony
VinaigretteVinaigrette
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1
Połącz soję, ostry sos i ocet z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2
Smażyć na głębokim tłuszczu porcje boczku wieprzowego na rozgrzanym oleju, aż ładnie się zrumienią, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Usuń i zanurz w glazurze. Pokrój i podawaj z sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyLiście selera, do dekoracjiLiście selera, do dekoracji2łodygi selera cienko pokrojonełodygi selera cienko pokrojone1(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon0pęczkiświeży szczypiorek, posiekanyświeży szczypiorek, posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda ziarnistamusztarda ziarnista1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli907Orzechy dowolne (posiekane)brzuch wieprzowybrzuch wieprzowy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZarezerwowany tłuszcz wieprzowyZarezerwowany tłuszcz wieprzowy3rzodkiewki, cienko pokrojonerzodkiewki, cienko pokrojone0smallsczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2ziemniaki rdzawe, pokrojone w kostkę i gotowaneziemniaki rdzawe, pokrojone w kostkę i gotowane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)posiekana szalotkaposiekana szalotka3(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn