Pieczony boczek wieprzowy z ciepłymi ziemniakami i sałatką z rzodkiewki selera
Przepis pieczony boczek wieprzowy z ciepłymi ziemniakami i sałatką z rzodkiewki selera można zrobić w około 2 godziny i 15 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $2.45 za porcję. To danie główne ma 1434 kalorii, 25g białka, oraz 127g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, olej roślinny, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Sałatka Z Rukolanu I Rzodkiewki Z Ciepłym Duszonym Boczkiem Wieprzowym, Ogolony seler, korzeń selera i sałatka z rzodkiewki, oraz Sałatka Z Rzodkiewki I Selera są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku boczku wieprzowego: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Obficie posyp boczek równymi częściami soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Połóż boczek wieprzowy na ruszcie na brytfannie. Piecz przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Gdy boczek wieprzowy będzie gotowy, ostudź i odłóż na bok. Zarezerwuj tłuszcz z patelni do użycia w sałatce ziemniaczanej. Po schłodzeniu podziel brzuch na plastry 3/4 cala na 3 cale.