Pieczone Wegańskie Corndogs
Pieczone Wegańskie Corndogs jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 3878 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, szczyptę cebuli w proszku, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), Wegańskie Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Wegańskie Pieczone Bakłażany Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F. Posmaruj arkusz ciastka lub linię pergaminem i odstaw na bok.
Wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, sól, przyprawy, pieprz, Ener-G-zamiennik jaj, 1/3 szklanki mleka nie-mlecznego i cukru razem w średniej misce. Powoli dodawaj dodatkowe mleko bezmleczne, aż mieszanina będzie mokra i będzie można z nią pracować. Należy jednak uważać, że nie jest zbyt soupy lub suche i ciasto. Mieszać delikatnie przez 30 sekund. Dla mini-corndogs, pokroić psy tofu na 3 równe kawałki, lub rozmiar, który pasuje do Twinkie pan. Zanurz każdego psa tofu w mieszance mąki kukurydzianej, upewniając się, że jest równomiernie powlekany. Następnie umieść na przygotowanym arkuszu ciastek, przesuwając powłokę w razie potrzeby, aby zapewnić równomierne pokrycie. Jeśli używasz patelni Twinkie, wlej trochę mieszanki, aby wyrównać dolną część wkładki, dodaj psa, a następnie dodaj więcej ciasta na górze, aż będzie przykryte. Powtarzam.
Piec przez 10-15 minut, aż złoty i trochę chrupiące.Informacje Żywieniowe
23gdietary Fiber4gSugars4gProtein11g