Pieczone Przegrzebki

Pieczone Przegrzebki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pieczone przegrzebki spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz mąkę, wino, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 617 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Pieczone Przegrzebki, Pieczone Przegrzebki, oraz Pieczone Przegrzebki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Miejsce przegrzebki w średnim patelni sauté.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać wino i szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty, już nie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przenieść przegrzebki do naczynia do pieczenia zapiekanki 1 1/2-quart za pomocą szpatułki i ułożyć w jednej warstwie. Jest ok, jeśli są trochę zatłoczone lub jeśli kilka nakładają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Wylać płyn do gotowania do osobnego pojemnika i rezerwy.
1
Rozgrzać 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, aż zwiędną, kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Zrobić sos: powoli posypać mąkę mieszanką masła cebuli i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Niech gotować przez minutę lub dwie. Następnie dodać płyn do gotowania na maśle mieszaniny cebuli, ubijając energicznie podczas tego zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Jak tylko sos jest zagęszczony, dodać go do przegrzebków w naczyniu do pieczenia zapiekanki. Delikatnie wymieszać, aby w pełni włączyć przegrzebki do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Posypać bułkę tartą na przegrzebki i kropki z pozostałych 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2
Piec w piekarniku w temperaturze 204°, aż bąbelkowo i brązowy, około 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Podawać z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn