Char Siu Pieczeń Wieprzowa
Char Siu pieczeń wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos hoisin, imbir, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork, dla Char Siu-czyli Chińskiej pieczonej wieprzowiny, oraz Pieczeń Wieprzowa Char Siu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieść w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodać wieprzowinę do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Umieść wieprzowinę i marynatę w kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki za pomocą łyżki szczelinowej; umieścić na desce do krojenia lub powierzchni roboczej. Przykryj folią aluminiową; utrzymuj ciepło.
Dodaj bulion do sosu w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 30 minut lub aż sos zgęstnieje. Wieprzowinę pokroić na 2 widelce; podawać z sosem.