Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem

Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem
Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 16G białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przegrzebków morskich, oleju roślinnego, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery z tuńczykiem z pikantnym majonezem, Chorizo y Papas" hamburgery z pikantnym majonezem, oraz Awokado i pikantny majonez Nadziewane hamburgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać majonez z ketchupem. Doprawić Tabasco, solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ostry SosOstry Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować kukurydzę do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić. Pracując nad talerzem, Wytnij ziarna z kolb; będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki ziaren kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4
W robocie kuchennym przetworzyć 3/4 szklanki ziaren kukurydzy na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodać jedną trzecią przegrzebków, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i proces do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
6
Dodaj pozostałe przegrzebki i proces aż tylko mieszane; nie powinny być małe grudki przegrzebki w mieszaninie. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski i mieszać w pozostałych 3/4 szklanki ziaren kukurydzy. Naoliwionymi rękami, pat mieszaninę do hamburgery, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Rozpal grilla. Opiekać bułki hamburgerowe na średnio gorącym ogniu, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Brush przegrzebki z olejem roślinnym i grill je na średnim ogniu, aż są ładnie zwęglone i ledwo gotowane w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Rozłóż cienką warstwę pikantnego majonezu na obu połówkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
10
Umieść sałatę i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z przegrzebek hamburgery. Top każdy burger z 2 plastry boczku. Zamknąć kanapki i podawać od razu z pozostałym pikantnym majonezem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
MajonezMajonez
SałataSałata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BoczekBoczek

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn