Pieczone Acorn Squash
Pieczone Acorn Squash jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tania przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, masło, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Dwukrotnie Upieczona Dynia Żołędziowa, Pieczone Acorn Squash, oraz Jesienne Pieczone Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i wyłóż dużą blachę do pieczenia z folią. Lekko mglić folię sprayem do gotowania. Pokroić szczyty squasha i pokroić każdy na ćwiartki. Za pomocą łyżki wyjmij miarkę i wyrzuć nasiona i włókna.
Miejsce 1/2 tsp. masło wewnątrz każdej ćwiartki squasha i skropić każdy z 1/4 łyżeczki. syrop klonowy.
Umieść ćwiartki squasha na blasze do pieczenia, rozmieszczone wystarczająco daleko od siebie, aby nie dotykać.
Piec do miękkości squasha, 35 do 45 minut.